Σχετικά με μένα

Έλενα Καμπισοπούλου - Γραφείο 10 - Ψυχοθεραπεία

Έλενα Καμπισοπούλου

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ με Αρ Αδείας: 9261

Καλωσήλθατε!

Είμαι η  Έλενα,  ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια  μα  πάνω από όλα  άνθρωπος όπως όλοι μας , που μέσα από την ιδιότητά μου  έχω το προνόμιο να γίνομαι μάρτυρας και συνοδοιπόρος στο προσωπικό σας ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση.  Για περισσότερο από  15 χρόνια βοηθώ ανθρώπους  να αναπτυχθούν, να  ξεπεράσουν συναισθηματικά προβλήματα, να πετύχουν τους στόχους  και τα όνειρά τους , και να αντλήσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον εαυτό και τη ζωή τους. Έχω δουλέψει με μεγάλο αριθμό ανθρώπων, που νιώθουν να υποφέρουν από άγχος, θλίψη, σκληρή αυτοκριτική, αμφιβολία , φόβο, έλλειψη προσανατολισμού,  αυτό-σαμποτάζ, δυσκολία στις σχέσεις  καθώς και ανθρώπους που αναζητούν τον τρόπο  να ξεπεράσουν ό,τι τους κρατάει πίσω και να είναι πιο ‘παρόντες’ στους διάφορους τομείς της  ζωής τους.

Η δουλειά  μου βασίζεται στις αρχές και τις πρακτικές της προσωποκεντρικής  προσέγγισης  αλλά και διάφορα εργαλεία και μεθοδολογίες όπως η κλινική υπνοθεραπεία, η συστημική προσέγγιση στη θεραπεία ζευγαριών, το coaching μέσω αξιών, η σωματική ψυχοθεραπεία καθώς και προσεγγίσεις από το χώρο της επικοινωνίας και της διαχείρισης συγκρούσεων.

Στην προσωποκεντρική θεραπευτική προσέγγιση, η θεραπεία δεν έρχεται τόσο μέσα από τις τεχνικές όσο μέσα από την ίδια τη θεραπευτική σχέση. Βρίσκομαι στη σχέση μας ως πρόσωπο φέρνοντας τον εαυτό μου, ολόκληρο και αυθεντικό και υιοθετώ μια ολιστική ματιά που θεωρεί τη σύνδεση νου-σώματος αναπόσπαστο στοιχείο για να κατανοήσω ποιος είσαι. Βασίζομαι στη γνώση και την εμπειρία μου από διάφορα πεδία, αλλά το κεντρικό αξίωμα όλων αυτών είναι να συνδεθώ μαζί σας, να δημιουργήσω ένα χώρο ασφάλειας και αποδοχής  όπου μπορείς να νιώσεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε ακούει και σε βλέπει όπως πραγματικά είσαι.

Μπορώ να σας υποστηρίξω να να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας  με  περισσότερη συμπόνια και αυτό-αποδοχή, να ‘κοιτάξετε’ τα δύσκολα μέσα σας , να  αναπτύξετε μεγαλύτερη ανοχή στην αβεβαιότητα , περισσότερη επιδεξιότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής και  ταυτόχρονα να κάνετε χώρο για τη χαρά, την ‘παρουσία΄ και την ικανότητα να συνδέεστε με τους  άλλους.

 

 

Έλενα Καμπισοπούλου - Γραφείο 10 - Ψυχοθεραπεία

Ακαδημαϊκό background

  • Mεταπυχιακό Δίπλωμα στην Επικοινωνία και τη Διαχείριση Συγκρούσεων, Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών.
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Συμβουλευτική, Strathclyde University in Glascow
  • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο
  • Πτυχίο Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Εκπαιδεύσεις

  • Somatic Experiencing (in progress)
  • Coaching Leadership Certificate
  • Συστημική Θεραπεία Ζευγαριών
  • Diploma in Hypnotherapy
  • Certificate of Stress Release & Relaxation Hypnotherapy
  • Person- Centered Therapy